Cautare

2575 de rezultate pentru "dobrogea grup" (2.99 secunde)
In luna martie am avut ocazia de a pleca impreuna cu un grup de artisti - poeti, pictori si cantareti la Centenarul de la Chisinau, un eveniment simbolic.
çntr-un cotidian central, Elena Udrea si-a motivat demisia prin faptul ca este victima unui grup de interese format in jurul premierului Calin Popescu-Tariceanu, care a dus o campanie de denigrare a ei si a sotului sau, Dorin Cocos.
Alta balta in care si-a varat dracu' coada este Balta Verde, unde un grup de interese a pus ochii pe terenurile defunctului aeroclub, care valoreaza enorm.
Procurorii DIICOT - Structura Centrala, dand curs cererii de comisie rogatorie formulate de autoritatile judiciare franceze, au facut cinci perchezitii in Bucuresti, precum si in judetele Ilfov si Buzau, in locuintele unor persoane cercetate pentru savarsirea pe teritoriul Frantei a mai multor infractiuni de furt calificat si constituire a unui grup infractional organizat, prejudiciul produs de cei in cauza prin savarsirea acestor fapte fiind de circa 160.000 de euro, potrivit unui comunicat remis NewsIn.
Un grup infractional specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronice, format din trei tineri din Drobeta Turnu Severin, a fost destructurat de politistii de frontiera din Mehedinti, dupa cinci luni de supraveghere.
Dobrogea Litoral. In rest, destul de cuminti parlamentarii PSD de Constanta. Iar in aceeasi linie se inscrie si deputatul PSD Eduard Martin, care, in afara de o interpelare, nu prea s-a obosit cu prezenta activa in Parlament.
Dupa ce a aflat din cotidianul nostru vestea ca va fi mazilit, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Hristu Uzun, s-a gandit sa-si linga ranile la un pahar de alcool rafinat.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
In timp ce Sulfina Barbu dadea explicatii puerile hotelierilor, litoralul putea a hoit si alge putrezite Pe cand ministrul Mediului incerca sa iasa vie si nevatamata de la intalnirea (ostilitatile) cu hotelierii, reporterii "Replica" au continuat vizitele deja obisnuite din ultimele zile pe litoral, pentru a demonstra Sulfinei Barbu, prin fotografii de la fata locului, ca face cea mai mare greseala a sa si ca Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, nu da doi bani pe starea plajelor.
Din punct de vedere al regiunilor tarii, Basescu a adunat cele mai multe voturi din zona Banatului - 83%, Dobrogea - 79%, Crisana-Maramures -78%, Transilvania
In acelasi context, trebuie mentionat faptul ca in privinta Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral, majoritatea democratilor a cazut de acord ca Hristu Uzun este potrivit pe functie si ca, spre deosebire de multi altii, si-a vazut de treaba.
In urma prestarii de servicii de salubrizare a plajelor cu mijloace mecanice, precum si a altor facilitati pe care concesionarii plajelor erau obligati prin contracte sa le puna la dispozitia turistilor (salvamar, etc.), Directia Apelor Dobrogea Litoral a obtinut in cursul verii trecute 24 miliarde lei, in timp ce cheltuielile s-au cifrat la 21 miliarde lei, a precizat Hristu Uzun, directorul DADL.
Dobrogea, Oltenia si Muntenia fusesera deja ocupate, astfel incat cotropirea totala a teritoriului national parea, pe buna dreptate, doar o chestiune de timp.
In ceea ce priveste reajustarea pretului la care au fost vandute societatile de distributie a energiei electrice, Electrica Dobrogea si Electrica Banat, negocierile sunt inca deschise, valoarea contractelor putand sa fie stabilita in plus sau in minus.
Industria energetica Filialele Electrica Dobrogea si Electrica Banat au fost vandute italienilor de la ENEL, acestia primind un pachet de 51% din actiunile companiilor de distributie de electricitate.
Cel mai mult vor avea de suferit culturile din Baragan, Dobrogea si centrul Moldovei. Specialistii mai atrag atentia ca deficitul de umiditate din sol, lipsa precipitatiilor in lunile ianuarie, februarie si martie afecteaza si culturile de grau.
Zonele vizate in principal pentru impadurire in viitorii 20 de ani sunt in principal ale judetelor invecinate Dunarii, doua judete din Dobrogea si cele patru judete din Moldova pozitionate intre Siret si Prut.
Pentru lucrarile anuale de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, Enel Distributie Dobrogea, Unitatea Teritoriala Retea Constanta, anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in timpul lucrarilor in orasul Ovidiu si localitatea Valu lui Traian.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, dupa intalnirea cu Stephen Hadley, consilierul pe probleme de securitate al presedintelui SUA, ca negocierile romano-americane privind amplasarea bazelor militare SUA in Romania sunt incheiate, urmand sa fie semnat acordul in acest sens.
In primul si-n primul rand, nu trebuie autostrada in Romania, in primul rand trebuie sa functioneze apa de la Mariuta si Botosani si pana la zona in curs de desertificare din Dobrogea.
google-analytics.com